вівторок, 25 червня 2024 р.

Бібліовелнес: «Оздоровчі системи: традиційні, сучасні, народні»

 

25 червня 2024 року  працівники відділу наукової медичної літератури провели бібліовелнес «Оздоровчі системи: традиційні, сучасні, народні» в рамках «Школи здорового способу життя». На зустріч були запрошені користувачі  Територіального  центру  соціального обслуговування (надання соціальних послуг)   м. Луцька.

Мета заходу: дізнатися про існуючи оздоровчі системи, використання окремих елементів оздоровчих систем, можливість зміцнити своє здоров’я, зберегти до глибокої старості ясний розум та працездатність, мріяти та реалізувати свої мрії.













вівторок, 18 червня 2024 р.

«Токсичні люди. Як спілкуватися з ними?»: рекреаційне розвантаження з елементами творчості.

 

У відділі наукової медичної літератури продовжує діяти "Школа здорового способу життя" для користувачів Територіального центру соціального обслуговування м. Луцька. 18 червня відбулося рекреаційне розвантаження з елементами творчості.   Спільно з психологом Луцької міської організації Товариства Червоного Хреста України Оленою ВІТЮК проведено бібліовелнес на тему «Токсичні люди. Як спілкуватися з ними?».

➽ Багато з нас чули вислів "токсична людина". Що мається на увазі під цим поняттям? Токсичні особистості отруюють життя іншим людям. Вони навмисно псують вам настрій, знижують самооцінку і провокують на негативні емоції. Після спілкування з такою людиною ви відчуваєте спустошеність і знесилення. Як розпізнати таких людей і захиститися від них? Сьогодні ми спробували розібратися з цією проблемою.